Loodgietersbedrijf in Amsterdam

De Renovatiefabriek is uw loodgieter in Amsterdam en omgeving. Al jaren verzorgen wij in Amsterdam alle installatie- en onderhoudswerkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk. Zo zorgen wij voor de aanleg en het onderhoud van uw sanitair, dak en dakgoten, gasinstallatie, waterleiding en riolering. Kortom, ons bedrijf is een allround loodgietersbedrijf dat u kunt inschakelen aan een veelvuldigheid aan diensten. Wilt u ook gebruik maken van onze professionele loodgieters of wilt u advies voor de inrichting van uw badkamer? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Kwaliteit en service

Zoekt u in Amsterdam of omgeving een loodgietersbedrijf met jarenlange ervaring en up-to-date kennis? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken alleen met loodgieters die de juiste diploma’s en certificaten op zak hebben, zodat u ervan verzekerd bent dat uw loodgieterswerk op een deskundige manier wordt volbracht. Het loodgietersbedrijf werkt alleen met de beste producten en materialen. Door materialen te gebruiken die tegen een stootje kunnen, kunnen wij een lange levensduur van onze installaties garanderen.

Wilt u meer weten over de diensten die wij u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag een vakkundig advies. Of komen direct bij u langs om u van dienst te zijn.